torsdag den 3. januar 2013

Stjernekrigen er begyndt!

 
Vi har, som så mange andre, en dreng der forguder alt, hvad der har det mindste med Star Wars at gøre og det til trods for, at han aldrig har set andet end tegnefilmene. Det er derfor lidt tragikomisk at tænke på, at når knægten endelig når en alder, hvor hans forældre mener, at det er forsvarligt at lade ham se de gode gamle film med Harrison Ford - Ja, så er interessen nok faldet markant!
 
Uden tanke på konsekvenserne og uden hensynstagen til knægtens alder, slog moderen til, da hun via Bilka.dk faldt over et godt tilbud på Star Wars: Millenium Falcon. Vuptii! - Og så var julegaven i hus!
 
Hvad moderen glemte i sin iver, var at læse det med småt. I ved, der hvor der står: "Indeholder 1.237 dele og seks figurer.
Da sønnen 2. juledag kom og med store øjne spurgte om vi ikke skulle bygge det nye rumskib, blev både far og mor ramt at ufrivillige tics i ansigtet og fik under møje og besvær snakket sønnike fra den idé igen!
 
"Stakkels Markus", tænker du nok. Du ville have fuldstændig ret, hvis ikke det var fordi, at Markus har et hemmeligt våben imod forældrenes modvilje mod de små klodser: Onkel Bjørn.
 

 
Onkel Bjørn er "legeonkel" med stort L og så er han STOR fan af lange og detaljerede byggevejledninger.
Så hvem bedre at alliere sig med, når der med hjalp fra en 140+ sider lang vejledning skal bygges rumskib?

 
Bjørn ankom sammen med datteren, Juliane, omkring kl. 14.30 og umiddelbart derefter var æsken flået op og de forskellige poser med klodser lagt i system.


Byggeriet blev kun afbrudt af en kort pizza pause da klokken var 17.30 og i skrivende stund (kl. 19.30) er Bjørn netop blevet færdig med projektet.

Så weekenden kommer vist til at stå i Stjernekrigens tegn!

Ps. Til jul ønsker Markus sig "LEGO Star Wars 8129 AT-AT Walker". Er du frisk, Bjørn?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar